4.7692

onLEXpa Rating: 4.2627

Modo de pagamento

Voucher + PIN:

Por favor faça o registo e depois:

OK

BITCOIN

Congratulations! Pay with Bitcoin now only for $50
EXAMPLE:

Pay with credit card:

  • -1000
OK

Contas bancárias:

IBAN: BG11BPBI79421424632001 - EUR.

Postbank, BIC: BPBIBGSF

Company: "Lex Partners LTD"

1) Efetuar a transferência bancária;

2) Indique o seu e-email no comprovativo de transferência bancária.

Curso Online de Pensamento Positivo

R$500 (+200 )

Нашата Мисия:

Да има все повече осъзнати, щастливи и усмихнати хора в един по-добър свят.

Добре дошли при нас!

Online Курсът за Позитивно Мислене се провежда в нашата специална платформа в секция Online Курс в сайта ни www.onlexpa.com ! След като проверим вашия ваучер ще получите пълен достъп до секция Online Курс в сайта ни www.onlexpa.comВсяка седмица в продължение на 1 месец ще ви се активира нов модул!

Изпитана методика за по-добър и щастлив живот чрез Онлайн курс за Позитивно мислене. Курсът има изключително реална и практическа насоченост. Нашият Online Курс предоставя възможността в удобно за вас време в уюта на своя дом да се наслаждавате на материалите ни!

Обърни ситуацията в своя полза!

Със стремежа си да Ви дадем необходимите знания и инструменти, чрез които ще можете да създадете реалността си такава, каквато ви харесва, създадохме нашия онлайн курс за позитивно мислене. Ще разберете как да управлявате живота си и да постигнете своите желания. Можете да бъдете, да правите или да имате абсолютно всичко, което си пожелаете – здраве, щастие, семейство, любов, пари, успех ... Ще преоткриете себе си и ще научите, че животът НАИСТИНА е прекрасен. Такъв, какъвто е!

Почерпете от Вселената с пълни шепи! Вземете, каквото Ви се полага и живейте пълноценно!

Вече го правите ? Затвърдете знанията си или подарете този курс на хората покрай Вас, които имат нужда от гореупоменатото : )

Курсът се състои от:

  • Текстови материали
  • Аудио материали
  • Достъп до специална Online Тетрадка
  • Възможност за пряка комуникация по имейл [email protected] при възникнал въпрос

След като ви се Активират всички уроци, те остават на ваше разположение за използване от нашата система за неограничен период от време. Това означава, че достъпът до нашата система няма да ви бъде прекратен.

*IQ Тестът ни можете да го направите от първия ден на активиране на профила ви от нашата специална платформа в секция IQ Тест !

Registra-te e pergunte pela tua primeira promoção!