4.1250

onLEXpa Rating: 4.2225

Начини на плаќање

Ваучер / Промо Код:

Прво се регистрирате и потоа:

OK

BITCOIN

Congratulations! Pay with Bitcoin now only for $50
EXAMPLE:

Pay with credit card:

  • -1000
OK

Банкарски сметки:

IBAN: :BG02FINV91501015561184 - EUR.

IBAN: BG33FINV91501014848161 - BGN.

Fibank( First Investment Bank ), BIC: FINVBGSF

Company: "Lex Partners LTD"

1) Префрли сумата преку банкарски трансфер;

2) Внесете вашата e-mail.

Online бизнис курс - Јазикот на телото

100€ (+200 )

Курсот им помага на младите претприемачи да се снајдат во бизнис светот. Говорот на телото ќе ве научи како да ги разбирате и да комуницирате со другите луѓе. Учете интересни информации за бизнис провесите и начинот на комуникација, пари и врските генерално.

Овој курс нуди многу поволности, кои ќе ви помогнат во работењето.

+ Гратис IQ Test

+ Certificate

По активацијата ќе имате пристап до целиот систем на неограничен временски период

Register now and ask for your first promotion !