4.0192

onLEXpa Rating: 4.2623

Начини на плаќање

Ваучер / Промо Код:

Прво се регистрирате и потоа:

OK

BITCOIN

Congratulations! Pay with Bitcoin now only for $50
EXAMPLE:

Pay with credit card:

  • -1000
OK

Банкарски сметки:

IBAN: BG11BPBI79421424632001 - EUR.

Postbank, BIC: BPBIBGSF

Company: "Lex Partners LTD"

1) Префрли сумата преку банкарски трансфер;

2) Внесете вашата e-mail.

Online Курс за работа со Word, Excel & PowerPoint

100€ (+200 )

Online курсот за работа со Word, Excel и Power Point има исклучително реална и практична насоченост за да сте попродуктивни како во вашиот работен процес, така и во личниот живот додека работите со компјутер. Во курсот ќе ви се откријат многу тајни кои ќе ви покажат како да го преоткриете компјутерот и да се почувствувате успешни, паметни, креативни! Вашиот став е прашање на избор. Самиот факт дека ќе го купите овој ваучер и се заинтересиравте за курсот е показател за тоа дека има што да научите. Со овој курс Ви се нудат најкорисните составни делови за вашата работа со компјутер и тоа во удобно за Вас време - онлајн, во комфортот на вашиот дом.

Во првиот ден на активирање на профилот, во делот Online Курс на сајтот www.onlexpa.com ќе се публикува прва лекција. Секоја наредна седмица ќе се објавуваат нови предавања. Курсот трае 1 месец и секој кој го поминал курсот ќе добие сертификат.

+ Гратис IQ Test

+ Certificate

По активацијата ќе имате пристап до целиот систем на неограничен временски период

 

Register now and ask for your first promotion !