4.5077

onLEXpa Rating: 4.2366

Начини на плаќање

Ваучер / Промо Код:

Прво се регистрирате и потоа:

OK

BITCOIN

Congratulations! Pay with Bitcoin now only for $50
EXAMPLE:

Pay with credit card:

  • -1000
OK

Банкарски сметки:

IBAN: :BG02FINV91501015561184 - EUR.

IBAN: BG33FINV91501014848161 - BGN.

Fibank( First Investment Bank ), BIC: FINVBGSF

Company: "Lex Partners LTD"

1) Префрли сумата преку банкарски трансфер;

2) Внесете вашата e-mail.

Online Курс за работа со Photoshop & CorelDRAW

100€ (+200 )

Преку видео предавања на Photoshop и Corel Draw ќе се направите обработка на фотографии и слики, ќе креирате, графички цртежи, мапи и други слики. Ова е ексклузивна понуда од страна на Lex Partners преку сајтот: www.onlexpa.com

За време на обуката во Photoshop постепено ќе влезете во процесот на работа со програмата и ќе го совладате сите техники за создавање на bitmap графика за веб, 3D слики и многу други работи.

CorelDRAW е наменет за секој кој сака да се стекне со знаења на облици на влечење, како да додавате ефекти, векторизација, усогласување, правење бизнис картички, флаери, списанија, книги и многу повеќе.

CorelDRAW е професионална производ за векторска графика и еден од оние кој најчесто се користи во изработка на промотивни материјали. Во текот на курсот ќе следите вкупно седум часа професионално подготвени Lex Partners Видео клипови. Овие видеа ќе ви откријат се што е поврзано со работа на Photoshop и CorelDraw!

Видеата покажуваат многу јасно како една активности треба да се направи и она што следи непосредно по секоја акција. Откако вашата сметка е активна, можете да започнете со вашата обука со првата видео лекција и може да изберете кога да се поминете на следната лекција. На денот на активирање на вашиот профил на сите видео лекции ќе биде активирани.

Лекциите се прикажани со верзијата на Photoshop CS6  и Corel Draw  X6 - но курсот може да се изведува и на другите верзии од овој програм.

+ Гратис IQ Test

+ Certificate

По активацијата ќе имате пристап до целиот систем на неограничен временски период

Register now and ask for your first promotion !