4.5077

onLEXpa Rating: 4.2366

Načini plaćanja

Vaučer + Promo kod:

Prijavite se i onda

OK

BITCOIN

Congratulations! Pay with Bitcoin now only for $50
EXAMPLE:

Pay with credit card:

  • -1000
OK

Bankovni računi:

IBAN: :BG02FINV91501015561184 - EUR.

IBAN: BG33FINV91501014848161 - BGN.

Fibank( First Investment Bank ), BIC: FINVBGSF

Company: "Lex Partners LTD"

1) Transfer the amount by bank transfer;

2) Specify your email.

Online Kurs za rad sa Photoshop & CorelDRAW

12500 din (+200 )

Učeći putem video predavanja na temu Photoshop and Corel Draw programa ovladaćete vizualnim procesovanjem fotografija i slika i naučiti da pravite grafike, crteže, mape i druge slike.

U pitanju je ekskluzivna ponuda koju je kreirala kompanija Lex Partners i koja se može koristiti isključivo putem sajta: www.onlexpa.com

Tokom učenja o Photoshop-u postepeno ćemo ući u proces rada na programu, prilikom čega ćete ovladati dragocenim tehnikama kreiranja bitmap grafika, 3D slika i još mnogo toga.

CorelDRAW je namenjen svima koji žele da nauče crtanje oblika, dodavanje efekata, vektorizaciju, poravnjanja, da naučer da prave vizit kartice, flajere, pripremu za štampu za časopise, knjige i slično. CorelDRAW je pre svega program koji se koristi u profesionalne svrhe za vektorske grafike, kao i jedan od najčešće korišćenih za pripremu promo materijala. Na online kursu naučišete sve o radu ovog programa što se tiče pripreme za štampu.

 

Tokom kursa ćete imati prilike da pratite preko sedam sati profesionalno pripremljenog Lex Partners video materijala. Ovaj video materijal će vam prikazati na jasan i koristan način sve u vezi Photoshop and CorelDraw programa! Svaki od snimaka pokazuje veoma jasno način sprovođenja i redosled akcija u procesu. + Fotografije i tekst !

Nakon aktiviranja naloga možete početi sa predavanjima od prvog video materijala, pri čemu sami diktirate tempo i odlučujete kada ćete preći na sledeći. Od trenutka aktivacije naloga moći ćete da pristupite celokupnom video materijalu.

Kurs je kompatibilan sa svim verzijama ovih programa! Primeri koje ćete videti na predavanjima rade se na Photoshop CS6 i CorelDRAW X6programima.

Ponuda obuhvata: 

Online kurs za rad u Photoshop & CorelDRAW programima putem platforme: www.onlexpa.com

+ Online sertifikat pohađanja kursa koji izdaje Lex Partners Ltd.

Sertifikat o završenoj obuci!

* Kurs je na engleskom jeziku

 Napravili ste odličan izbor!

Registruj se i pitaj za svoju prvu akciju !